SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

1. SEO Revizija i otkrivanje

Početna faza revizije i otkrivanja SEO stanja ključna je za razumijevanje poslovanja naših klijenata i njihovu trenutnu poziciju u organskoj pretrazi. Ozbiljan pristup početnoj fazi omogućava timu Ozbiljne agencije otkrivanje brojnih mjernih podataka u rasponu od osnovne tehničke analize do sveobuhvatnih strategija izgradnje sadržaja i prilika za link building.

SEO

2. Tehnička optimizacija

Inovativne SEO strategije zahtijevaju tehnički ispravne temelje koji su oslobođeni svih grešaka koje predstavljaju prepreku tražilicama da efikasno pretraže, razumiju i indeksiraju vašu stranicu. Naš nagrađivani tim osigurava čvrstu infrastrukturu kako bi se napori koje ulažete u ostvarivanje visoke organske pozicije maksimalno iskoristili.

3. Razvoj sadržaja

Osnovica naše SEO metodologije je strateški izgrađen sadržaj. Razvili smo sofisticiran proces proizvodnje sadržaja koji započinje istraživanjem i razvojem ideja prije nego timovi za pisanje i uređivanje preuzmu posao. Rezultat je uvijek originalni sadržaj koji istovremeno angažira i konvertira korisnike dok tražilicama šalje vrijedne signale koji pomažu rasti u organskoj pretrazi.

4. Link Building & Digital PR

Najbolji način da vas algoritmi za pretraživanje nagrade visokim rankom je da vas primijete stranice s jakim autoritetom. Za efikasnu SEO strategiju ključno je da svoje linkove ugradite unutar originalnog sadržaja vodećih portala. Proces stjecanja ovako kvalitetnih linkova visoko je individualiziran i u potpunosti osmišljen kako bi vam osigurao optimalno pozicioniranje u ispravnom sadržaju.

KORISTIMO NAJBOLJE ALATE I TEHNOLOGIJE

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress