Digital PR

Što je Digital PR ?

Digital PR je online strategija koju tvrtke koriste kako bi povećale svoju online prisutnost.

Digital PR agencije povezuju tvrtke s novinarima, blogerima i influencerima i šalju medijska priopćenja kako bi izgradili mrežu kvalitetnih linkova, pojačali prisutnost na društvenim mrežama i poboljšali SEO. Dopustite nam da vam pokažemo kako koristiti digital pr u promociji vašeg poslovanja.

Digital pr

Izgradite reputaciju i pozitivnu sliku o brandu brže nego ikad!
Zatražite besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu.

digital pr

STRATEŠKA KOMUNIKACIJA

DIGITAL PR

ODNOSI S DIGITALNIM MEDIJIMA

digital pr

DATA-DRIVEN PR

digital pr

UPRAVLJANJE ONLINE REPUTACIJOM

Koja je naša Digital PR strategija?

Surađujemo s našim klijentima i putem brojnih kanala gradimo njihovu reputaciju i rješavamo izazove kako bi postigli uspjeh.

Naš tim razumije publike i uspješno dopire do njih. Dubinskim istraživanjem definira optimalne komunikacijske kanale i poruke, gradi i štiti vaš online ugled. Ovo su alati koje koristimo:

  • Anketna istraživanja
  • Kvalitativna istraživanja
  • Prediktivna analitika
  • Analitika društvenih mreža
  • Analiza konkurencije
  • Mapiranje influencera

1. Google je novi prvi dojam

Zato je zadržavanje vaše online prisutnosti i održavanje visoko u rezultatima pretrage neophodno za uspjeh vašeg poslovanja. Naš tim stručnjaka za kontrolu online reputacije posjeduje znanja i koristi alate koji će osigurati kontinuiranu prisutnost na svim relevantnim kanalima i dugoročno pozicionirati vašu web lokaciju na visoke pozicije u pretrazi.

2. Vaša reputacija naš je posao

Pozitivna online reputacija velika je vrijednost tvrtke. Online komentari, ocjene i kritike utječu na 70% odlika o kupnji, a kako 90% svih potrošača koriste Google i slične alate za pretraživanje kod donošenja odluke o kupnji, način na koji se predstavite na internetu čini razliku između uspjeha i neuspjeha.

3. Negativan komentar znači izgubljen prihod

Nedavna istraživanja sugeriraju da negativan članak o tvrtki, ako potencijalni kupci na njega naiđu na prvoj strani pretrage, može dovesti do gubitka čak 22% poslovanja. Tih 22% se nakon pronalaska drugog članka popelo na 44%, a nakon pronalaska trećeg čak na 59% gubitka. Kontrolom svoje reputacije možete značajno smanjiti rizike loših komentara.

4. U potpunosti prilagođene kampanje

Širok spektar usluga koje nudimo omogućava nam da strategiju u potpunosti prilagodimo vašim specifičnim potrebama. Vaši ciljevi, publike i zahtjevi industrije u kojoj poslujete definiraju okvir i arhitekturu strategije, a povratni podaci koje analiziramo određuju koji kanali i kakva komunikacija će rezultirati uspjehom.

KORISTIMO NAJBOLJE ALATE I TEHNOLOGIJE

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress