Web dizajn

Glamping Fešta

Cilj projekta je izrada prodajno prezentacijske platforme koja će posjetitelju vjerno dočarati doživljaj koji ga očekuje te ga istovremeno smjestiti nekoliko koraka dublje u prodajni kanal.

Client: Colonia d.o.o.
Website: www.zut.hr
Date: 01/10/2018
Services: Web Dizajn, UX, Graphic Design

01. Cilj Projekta

Glamping Fešta novootvoreni je kamp namijenjen gostima visoke platežne moći. Cilj projekta je izrada prodajno prezentacijske platforme koja će posjetitelju vjerno dočarati doživljaj koji ga očekuje te ga istovremeno smjestiti nekoliko koraka dublje u prodajni kanal.

Kako bi dostigli postavljene ciljeve odlučili smo sav potreban sadržaj izraditi iz temelja u skladu sa odabranom strategijom. Time ovaj projekt obuhvaća sljedeće radove: Analizu ciljnog tržišta, izradu prodajne strategije, izradu logotipa, web dizajn, web development, copywriting, izradu booking aplikacije, povezivanje Phobs sustava, snimanje iz zraka, fotografiranje.

Analiza

Analizom ciljnog tržišta i specifičnih karakteristika poduhvata definiramo strategiju izvedbe projekta sukladno s postavljenim prodajnim ciljevima.

Razvoj

Razvoj projekta usmjeren je ka integraciji dizajnerskih, tehničkih i prodajnih rješenja kako bi se zadovoljila očekivanja i potrebe pubilke definirane strategijom.

Testiranje

Gotovom rješenju testira se efikasnost kroz analizu ključnih indikatora uspješnosti čime se eventualna poboljšanja izvršavaju na temelju realnih pokazatelja.

02. Desktop Rješenje

Obrazac za pretragu smještaja postavljen je tako da dominira početnim zaslonom kako bi publika od prvog trenutka bila navođena kroz prodajni kanal, a fotografije lokacije šalju jasnu informaciju o usluzi koja se nudi. Time je korisnicima značajno skraćen proces istraživanja ponude. U nastavku je jednostavnim dizajnom kojim dominiraju ravne linije i čiste plohe predstavljena detaljna ponuda i specifikacija.

web

03. Mobilno Rješenje

Kod razvoja mobilnog rješenja naglasak je uz dizajn stavljen naglasak na brzinu korištenja. Sukladno tome sadržaj je na naslovnici reduciran kako bi korisnicima skratili proces rezervacije. Atraktivna lokacija prvi je kontakt koji posjetitelj ostvaruje sa stranicom čime je kvalitetno iskorištena jedinstvena prodajna pozicija, za kojom slijedi jasan poziv na akciju.

web

04. Logotip i slogan

Ravne linije i kombinacija pisanog i serif fonta u crnoj boji nedvosmisleno komuniciraju razinu očekivane usluge. Slogan ciljano potiče gledatelja na maštanje o odmaku od svakodnevnice čime upotpunjuje logotip i stvara želju za dodatnim informiranjem.

web

05. Info

“Content is the atomic particle of all digital marketing.” – Rebecca Lieb

Client: Colonia d.o.o.
Website: www.zut.hr
Date: 01/10/2018
Services: Web Dizajn, UX, Graphic Design
Posjeti stranicu