Google Ads

Revizija Google Ads računa

Revizija PPC računa otkriva nam podatke i uvide koji su motor pokretač uspješnih oglasnih kampanja.

Reviziju radimo isključivo ručno bez upotrebe automatizacijskih alata ili ostalih prečaca. Ispitujemo i analiziramo strukturu računa, ciljanje, izvedbu oglasa, proširenja, udio u pretragama i točnost praćenja konverzija. Analizu svojih plaćenih oglasnih kampanja dobivate besplatno kao naš novi partner.

Dobivate li maksimalnu ekonomsku korist iz svojih PPC kampanja?
Naša PPC revizija će vam otkriti. Javi se!

google ads

ANALIZA STRUKTURE RAČUNA

google oglašavanje

ANALIZA KLJUČNIH RIJEČI I OGLASA

ONLINE OGLAŠAVANJE

PRILAGODBA LICITACIJA, BUDŽETA, UREĐAJA I POSTAVKI

GOOGLE OGLAŠAVANJE

ANALIZA  KORISNIKA I JOŠ MNOGO TOGA!

Naš pristup Internet oglašavanju

Jednostavan je. Nudimo transparentno upravljanje PPC kampanjama koje su fokusirane na rezultate i ROAS.

Računima upravljaju naši vrhunski stručnjaci koji iza sebe imaju rezultate u brojnim industrijama. Više kanala umrežavamo u cjelovitu strategiju plaćenog oglašavanja koja se temelji na podacima, izvedbi konverzija i ciljevima klijenata. Naš pristup je mjerljiv, efikasan i skalabilan.

google oglašavanje

1. Struktura računa

Svaka isplativa PPC kampanja ovisi o okviru i arhitekturi na kojim je izgrađena. Mi imamo dokazanu metodologiju i strukture koje smo kroz čitavo desetljeće dotjerivali i korigirali, te potvrdili efikasnost i postigli uspjeh kroz vertikale različitih industrija. Zbog našeg načina prepoznati smo od velikog broja klijenata koje pratimo na njihovom putu do uspjeha.

2. Posvećeni stručnjak

Posvećeni PPC strateg koji blisko surađuje s klijentom recept je za visok ROI. Vjerujemo da je uspostavljanje jedinstvene točke kontakta, koja je zapravo stručnjak koji radi na računu, vitalan korak za uspješnu PPC avanturu. To je podacima pogonjena strategija koja potiče komunikaciju između agencije i njenog partnera, kako bi mjerili, testirali pa opet mjerili s ciljem dostizanja maksimalnih performansi.

3. Transparentnost

Trudimo se čitav proces držati što je moguće transparentnijim. Klijent na uvide kroz izvještaje dobiva originalne snimke svojih računa i u svakom trenutku ima pristup Google Ads računu u kojem može pratiti potrošnju i rezultate u realnom vremenu. Agencijsku naknadu formiramo na temelju realnog utroška radnih sati i komuniciramo je prije početka ciklusa kako bi naši partneri u naprijed znali što mogu očekivati.

4. Tehnologija i izvještavanje

Mi, u Ozbiljnoj agenciji živimo i dišemo podatke i kontinuirano prilagođavamo postavke, licitacije, ključne riječi i copy-je oglasa na temelju njihove izvedbe. Svaki naš izvještaj izrađen je direktno preko Google Ads i Google Analytics API-ja te je u takvom obliku podjeljen s klijentima kako bi smo ga pregledali zajedno. Tom izvještaju se dodaje i ručno izrađen izvještaj s analizama, prijedlozima i uputama za optimizaciju kampanje.

KORISTIMO NAJBOLJE ALATE I TEHNOLOGIJE

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress