DIZAJN

Web dizajn

Naš je posao i kombinirati umjetnost dizajna sa umjećem stvaranja konverzija i poticanja pravih akcija u pravo vrijeme. Prije dizajniranja i jednog pixela pokušavamo razumjeti korisnike i donosimo odluke temeljene na načinu na koji oni razmišljaju i onome što priželjkuju. Takvim pristupom web stranice, CMS platforme i web shop-ovi koje isporučujemo besprijekorno pretvaraju posjetitelje u zadovoljne kupce koji su najbolji ambasadori svake tvrtke.

Social media dizajn

Redovita proizvodnja sadržaja ključni je čimbenik u održavanju uspješnog branda, ali poboljšanjem dizajna društvenih medija možete povećati domet i angažman što rezultira povećanjem prodaje. Nešto naizgled jednostavno, kao upotreba prikladne palete boja ili zanimljiv font, može napraviti razliku između toga hoće li vaš sadržaj u feedu privući pozornost ili će korisnik prijeći preko njega, a da ga ni ne primijeti.

Grafički dizajn

Glavni problem s kojim se mnogi brandovi suočavaju je sposobnost da privuku pažnju publike. To je nevjerojatno teško kada uzmete u obzir koliko je svijet pun šumova. I veliki i mali brendovi izbacuju sadržaj kroz svaki medij koji možete zamisliti. Ozbiljna agencija u proces razvoja dizajna uključuje napredne analitičke metode kojima osigurava da će gotov proizvod ipak izazvati pozornost kod vaše publike.

UI/UX

Naši dizajneri su lideri u rješavanju složenih poslovnih izazova, a korisnicima pružaju jednostavna i nezaboravna iskustva. Specijalizirani smo za cross-channel, dizajn korisničkog iskustva za web-platforme, web-bazirane softverske aplikacije, CMS / CRM platforme i mobilne aplikacije. Naš iskusni tim stvara iskustva koja će oduševiti vaše kupce kroz inovativna korisnička iskustva i sučelja.

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress