WEB DIZAJN

UI/UX

Naši dizajneri su lideri u rješavanju složenih poslovnih izazova, a korisnicima pružaju jednostavna i nezaboravna iskustva. Specijalizirani smo za cross-channel, dizajn korisničkog iskustva za web-platforme, web-bazirane softverske aplikacije, CMS / CRM platforme i mobilne aplikacije. Naš iskusni tim stvara proizvode koji će oduševiti vaše kupce kroz inovativna korisnička iskustva i sučelja.

Single Page Applications – SPA

Single Page Applications razvijamo u JavaScript programskom jeziku, React.js, Node.js ili Vue.js frameworku. Tehnologija iz SPA omogućava znatno bolje performanse u odnosu na klasične tehnologije za razvoj web stranica, stoga je najbolje rješenje za većinu projekata. Kakav je naš pristup SPA projektima?
Prije dizajniranja i jednog pixela pokušavamo razumjeti korisnike i donosimo odluke temeljeno na načinu na koji oni razmišljaju i onome što priželjkuju.

WordPress Development

WordPress pruža veliku fleksibilnost uz razumne troškove što ga čini najpopularnijom platvormom za razvoj web stranica na svijetu, drži ukupan udio od 50% svih web stranica. Ovisno o tvojim potrebama i raspoloživom budžetu, isplanirat ćemo i razviti stranicu na WordPressu ili Woocommercu i pomoći ti da uzmeš svoj dio tržišta.

Grafički dizajn

Glavni problem s kojim se mnogi brandovi suočavaju je sposobnost da privuku pažnju publike. To je nevjerojatno teško kada uzmete u obzir koliko je svijet pun šumova. I veliki i mali brendovi izbacuju sadržaj kroz svaki medij koji možete zamisliti. Ozbiljna agencija u proces razvoja dizajna uključuje napredne analitičke metode kojima osigurava da će gotov proizvod ipak izazvati pozornost kod vaše publike.

KORISTIMO NAJBOLJE ALATE I TEHNOLOGIJE

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress