Destinacijski marketing

Naš pristup Destinacijskom i Turističkom marketingu

Jednostavan je. Nudimo transparentno upravljanje marketinškim naporima fokusirani na rezultate i povrat ulaganja.

Procesima upravljaju naši vrhunski stručnjaci koji iza sebe imaju rezultate u turističkom sektoru. Više kanala i taktika umrežavamo u cjelovitu strategiju marketinga koja se temelji na podacima, izvedbi i ciljevima klijenata. Naš pristup je mjerljiv, efikasan i skalabilan.

google oglašavanje

Istraživanje i Strategija

google analytics

Kao digitalna agencija specijalizirana za destinacijski marketing i marketing u turizmu, istraživanje i razvoj strategije koje provodimo prilagođeni su tržištu na kojem djelujete.

Prije izrade i pokretanja kampanje, važno je provesti detaljna istraživanja kako bi napori koje ulažete imali pozitivne rezultate.

Audit web stranice i marketinga

Naš temeljit audit vaših stranica i marketinških aktivnosti pomoći će vam u smanjenju nepotrebnih trošenja resursa s ciljem produkcije jasnih i fokusiranih strategija.

Analiza konkurencije i ciljnih publika

Analizom konkurencije procijenit ćemo snage i slabosti vaše neposredne i potencijalne konkurencije, a analizom publika prilike koje se kriju u digitalnom okruženju.

Komunikacijska i marketing Strategija

Pokretačka sila svih vaših komunikacijskih i marketing odluka mora biti strategija. Nakon definiranja strategije pristupamo odabiru taktika koje će efikasno ostvarivati ciljeve.

Dobivate li maksimalnu ekonomsku korist od resursa uloženih u destinacijski marketing? Da li je vaša strategija optimalna u odnosu na vaše konkurente i publiku? Naš audit će vam otkriti. To vam garantiramo!

Izrada sadržaja i Content Marketing

digital marketing

Marketing strategijom turizma koja je osmišljena da angažira, povezuje i motivira publiku, istaknite svoju destinaciju i potaknite ljude da pričaju o njoj.

Sadržaj visoke kvalitete neće samo povećati digitalnu prisutnost i vidljivost, već će potaknuti i jačanje vaših profila na društvenim mrežama i stabilan rast organskih posjetitelja, čime će se značajno povećati vrijednost povrata vaših ulaganja.

Tekstualni i grafički sadržaj

Izgradnja odnosa kroz stvaranje zanimljivog i fokusiranog sadržaja sjajan je način da zaista privučete svoju ciljnu publiku, prepoznate njihovo ponašanje i olakšate im da vas pronađu.

Pisanje opisa ponude i sadržaja

Nikada ne podcjenjujte moć dobro napisanog opisa ponude i sadržaja destinacije, recite svojim klijentima zašto je iskustvo koje vi nudite jedinstveno u odnosu na vaše konkurente.

Email kampanje i održavanje odnosa

Stvaramo sadržaj osmišljen kako bi privlačio veliki broj potencijalnih korisnika i pretvarao ih u posjetitelje vaše destinacije. Pobrinut ćemo se da postanu najbolji ambasadori vaše destinacije.

Znate li da turizam ne prodaje plažu i sunce, prodaje iskustvo. Da li vaš postojeći sadržaj komunicira iskustvo koje nudite? Naš tim će osmisliti sadržaj koji zadovoljava sve želje i očekivanja vaše publike!

Upravljanje Društvenim mrežama

social media dizajn

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko su društvene mreže važan dio svake marketing strategije u turizmu.

Neograničen broj mogućnosti koje se pružaju ono je što karakterizira društvene mreže. Brojni kanali omogućavaju trenutnu komunikaciju s vašim postojećim i potencijalnim posjetiteljima, a mi ćemo za vas odabrati one optimalne u odnosu na vašu strategiju. U bliskoj suradnji s vama izgradite ćemo vaš imidž na društvenim mrežama, povećati svijest o brendu, oblikovati percepciju i stvoriti čvrste odnose s posjetiteljima koji će trajati godinama.

Facebook
Management

Facebook koristimo za stvaranje snažnih, ciljanih marketing i oglasnih destinacijskih kampanja kojima iskorištavamo gomilu podataka koje Facebook prikuplja o korisnicima.

Instagram
Management

Instagram je odličan alat u sektoru putovanja i turizma. Vaše Instagramu objave, ako su kvalitetne, imaju 40x veću šansu da će biti podjeljene nego na bilo kojoj drugoj društvenoj mreži.

Pintrest
Management

Pintrest nema korisnika koliko imaju druge mreže, ali skriva velike mogućnosti. Izostanak oglasa unutar mreže savršena je podloga za efikasne native kampanje prema visokokvalitetnoj publici.

Da li je vaša strategija na društvenim mrežama optimalno prilagođena za vaš destinacijski marketing? Naša dokazana metodologija osigurava stabilan rast vaših profila na društvenim mrežama!

Plaćeno Oglašavanje

online oglašavanje

Plaćeno oglašavanje ili PPC nezaobilazan je alat svake strategije destinacijskog marketinga. Ogroman doseg i mogućnost specifičnog ciljanja efikasno realiziraju ciljeve.

Koju god taktiku zahtijevala vaša strategija, naš tim će odabrati optimalne alate kojima će ojačati svijest o vaše brendu i povećati potencijal rasta vaše destinacije.

Google Ads
Oglašavanje

Naši stručnjaci definirat će najbolje taktike, odraditi kreativu i izgraditi arhitekturu vašeg Google Ads računa koja će vam osigurati brojne posjetitelje visoke kvalitete koji će vam se uvijek iznova vraćati.

You Tube
Oglašavanje

Kvalitetan video materijal koji je pametno distribuiran na You Tube-u angažira korisnike i do 4x efikasnije u usporedbi s drugim formatima, čime je broj 1 alat za branding destinacije.

Remarketing
Oglašavanje

Iskusni analitičari kreirat će različite skupine publika ovisno o njihovom ponašanju, a performace manager će osigurati da oni koji su već pokazali interes za vašu destinaciju dođu dublje u prodajni kanal.

Već koristite PPC alate za svoj destinacijski marketing? Da li ste zadovoljni rezultatima? Besplatno ćemno vam napraviti audit računa!

KORISTIMO NAJBOLJE ALATE I TEHNOLOGIJE

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress