STRATEGIJA

Istraživanje tržišta

Dobra analiza tržišta najbolji je način da saznate ključne informacije potrebne za pokretanje novog pothvata. Bez detaljnog poznavanja tržišta nije moguće izraditi kvalitetan marketinški plan. Analizom tržišta dolazite do informacija koje će biti izravno povezane s kvalitetom vaših poslovnih odluka, što su informacije kvalitetnije to će i vaše odluke biti točnije.

Profiliranje publike

Koristimo OCEAN model u kombinaciji s društvenim mrežama i remarketingom kako bi profilirali publiku prema osobnosti. Osobnost publike, uz informacije iz standardnih analitičkih alata poput Analytics-a, precizno nam otkriva kakve poruke je potrebno komunicirati pojedinoj skupini. Ovakav pristup definiranja komunikacije osigurava strelovit rast povrata vaših ulaganja.

Analitika

Naši analitičari besprijekorno se snalaze u svijetu proračunskih tablica, grafova, statističkih modela i formula. Obožavaju Google Analytics. Odličan je izvor informacija oko kojih stvaramo strategije i donosimo kreativne odluke. Vjerujemo da uspješna marketing strategija ovisi o podacima, razumijevanju priče koju vam pričaju brojevi i korištenju redovnih analiza za fino podešavanje i poboljšavanje uloženih napora.

Mapiranje ponašanja kupaca

Razumijevanje puta koji kupac prolazi ključno je u postizanju vrhunskog korisničkog iskustva. Kako se digitalni krajolik razvija, vjerujemo da je za uspjeh neophodno korisniku pružiti iskustvo koje očekuje. Znati kako se povezati s kupcima, kako utjecati na njihov proces donošenja odluka i osigurati da prava poruka stigne do pravih kupaca, sve su važnije komponente stvaranja puta koji prolazite zajedno s klijentima.

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

ASOO grafički dizajn
IRB grafički dizajn tisak
Općina Pirovac grafički dizajn tisak
Općina Tribunj web dizajn
Movement - oglašavanje
Garden - tisak
Logros grafički dizajn tisak
Polyglote grafički dizajn tisak
web dizajn
TZ Pirovac - marketing web dizajn grafički dizajn tisak

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress