MARKETING

SEO

SEO je stalni napor za poboljšanje vaše web-lokacije, prilagođavanje promjenjivim algoritmima tražilice i osiguravanje da vaš sadržaj pronađe pravu publiku. Kroz početni upitnik prikupljamo informacije preko kojih upoznajemo vaše poslovne ciljeve, ciljanu publiku i osobnost kupaca, kako bi razumjeli na koji način postaviti SEO strategiju koja će vam donositi rezultat.

Google Ads

PPC oglašavanje omogućava vam najkraći put do prve pozicije u pretrazi za ključne riječi koje su vam bitne. Naši performance manageri naoštrit će vaše kampanje i osigurati vam ekonomski najisplativiju cijenu zakupa ključnih riječi, a kreativci će se pobrinuti da CTR bude daleko iznad prosjeka industrije u kojoj poslujete. Naša metoda PPC-a kombinira više strategija i kanala dok za cilj ima isključivo visok ROAS.

Facebook Ads

Facebook oglašavanje vitalni je dio svakog marketing plana. Nezaobilazno je zbog ogromnog dosega, ali još važnije, zbog mogućnosti preciznog ciljanja. Korisnici društvenih mreža svojim ponašanjem sami sebi definiraju interese i afinitete, a ti korisnički podaci u kombinaciji s velikom količinom informacija o angažmanu koje Facebook prikuplja, omogućavaju moćne, efikasne i personalizirane kampanje koje osiguravaju izvanredan ROI.

Digital PR

Digitalni PR je taktika koju brendovi koriste kako bi povećali svoju online prisutnost kroz izgradnju odnosa s piscima ključnih sadržaja i online novinarima kako bi dobili “klikove”, citate i povratne veze visoke kvalitete. Digitalni PR, kada se radi ispravno, povećava doseg i vidljivost branda i zauzvrat ima pozitivan učinak na vidljivost u tražilici putem učinkovitog onsite SEO, povećavajući promet preko referala.

KLIJENTI KOJI NAM VJERUJU

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

Zatražite besplatnu analizu i konzultacije

NEWSLETTER

PORTFOLIO • BLOG • AGENCIJA • KONTAKT

Ozbiljna agencija © Riddle ride j.d.o.o.

Razvijeno u Hrvatskoj • Pokreće WordPress